tilmeld link

Underholdning -» Audio & Video

Her kan du finde sjove, skøre og mærkelige videoer af enhver slags. Kender du selv til en dansk side med audio eller video så tilmeld den straks
20
4,2
 Stem
Blockbuster - Køb og lej video

Blockbuster - Køb og lej video

Blockbuster Danmark A/S er Danmarks største butikskæde med salg og udlejning af film og spil. Udover film og spil forhandler Blockbuster også et stort udvalg af snacks, slik og sodavand samt taletidskort og hardware.

Blockbuster kom til Danmark i 1996 med overtagelsen af de 29 Christianshavns Video-butikker. Siden har vi åbnet mange butikker landet over og er nu oppe på 70 butikker i alt. Vores butikker har åbent 365 dage om året med åbningstider typisk fra kl. 10.00 til 22.00..
2
4,0
 Stem
Digicast

Digicast

Løsninger indenfor webcast, streaming og video på nettet. Vi hjælper virksomheder med video baseret kommunikation.

Skal du have streamet eller webcastet din næste konference, pressemøde etc, så er vi specialister.

Også stor erfaring med streaming af intern kommunikation, så alle firmaets medarbejdere kan følge med. Kontat os for demo eller konkret tilbud..
5
3,0
 Stem
Musikvideoer.dk

Musikvideoer.dk

Se musikvideoer online helt gratis. Opret en gratis profil og lav dine egne spillelister som automatisk bliver spillet fra ende til anden.
Der er også en mulighed for at foreslå din egen musikvideo, og er i et amatørband, kan vi også indeksere jeres musikvideo blandt ale de andre..
5
3,8
 Stem
Speakeren.dk

Speakeren.dk

På kort tid kan vi producere speak af høj kvalitet til radio, TV, reklame, hjemmesider, telefonsvarer eller film - lige som du ønsker det.
Vi kan klare de fleste typer speak, dubbing, indlæsning og voice-over.
Til en rimelig pris. Hurtigt og simpelt med levering af mp3/wav filer over nettet eller få tilsendt en CD.
Skriv en mail eller ring og få et godt tilbud. SPEAKEREN.DK: En stemme du ikke kan sige nej til!.
1
4,0
 Stem
Webtv.dk

Webtv.dk

Web-tv er ikke tv hele tiden, det er mere tv når du har lyst eller brug for at blive informeret eller underholdt. WEB TV bliver en kanal for virksomheder og private, hvor de kan dele deres informatoner og interesser. Med flere, få eller nogle..