tilmeld link

Underholdning -» Mobil

Underholdning til mobiltelefonen her. Alt fra ringetoner, truetones, spil til mobilen og andre gratis tjenester der kan leges med på mobiltelefoner.
4
3,0
 Stem
Find informationer om billige mobiltelefoner på Gitis.dk

Find informationer om billige mobiltelefoner på Gitis.dk

Har du mange spørgsmål til mobiltelefoner, og vil du gerne finde svar på dem online? Gitis.dk er en dansk hjemmeside som der skriver om mobiltelefoni, og primært om de forskellige mobilmærker.

På hjemmesiden bliver der primært sat fokus på Iphone, Samsung, Sony Ericsson, Nokia, LG, HTC & Android som også er de førende på markedet hvad angår mobiltelefoni. Læs mere om dem her og vær bedre rustet til .
14
2,4
 Stem
Hotmobil.dk - GRATIS mobillir

Hotmobil.dk - GRATIS mobillir

Hent animationer, farvebilleder, ringetoner, farvebilleder, og blankt operatørlogo direkte fra mobilen. Dolph.
12
4,1
 Stem
Kodyl.dk

Kodyl.dk

Her kan du skrive en hilsen til fx. trafikanter ved at sende en SMS til fx. nummerpladen på bilen, som vedkommende kører i.
Du kan også oprette en profil bare med dit navn/kaldenavn og modtage svar og hilsner fra andre direkte til din mailadresse..
0
0,0
 Stem
Mobil Go

Mobil Go

Alle de seneste nyheder om mobiltelefoni, tablets og gadgets. Mobil Go.dk holder dig opdateret, døgnet rundt, året rundt.

Her kan du læse om de nyeste mobiltelefoner fra HTC, Nokia, Sony Ericsson og aktuelle nyheder om mobiltelefoni generelt.

Læs også om alle de nye muligheder inden for tablets, nye apps, anmeldelser af programmer og meget mere.
Opret dig som bruger og deltag i debatten sammen med de andre mobilentusiaster der dagligt besø.
8
2,3
 Stem
Mobil.nu

Mobil.nu

Alt om mobil kommunikation.
1
4,0
 Stem
RealApps.dk

RealApps.dk

RealApps.dk er en dansk portal, hvor besøgende kan finde anmeldelser af apps til smartphones, mobiltelefoner og tablet computere. Alle apps er anmeldt på dansk og kan downloades direkte til brugerens smartphone. Der findes et utal af apps til forskellige mobile enheder og derfor er RealApps.dk opdelt efter styresystemer. Det betyder, at brugeren kan vælge det styresystem som passer til hans/hendes smartphone og derefter kun blive præsenteret de de relevante apps. På nuværende tidspunkt beskæftig.
8
2,5
 Stem
SMSpost.dk

SMSpost.dk

Mobil lir: MobilSpil, Polyfoniske Ringetoner, MMS Farvebilleder og Animationer, EMS billeder, EMS Logoer, EMS billedbeskeder. Nokia: Billedbeskeder, Logoer, Ringetoner og meget mere.