tilmeld link

Underholdning -» Magi & Trylleri

Hjemmesider der kan hjælpe dig med at blive bedre til at trylle. Desuden professionelle tryllekunstnere vil vise magi og trylleri på højeste plan
7
4,0
 Stem
Close-up magi - Underholdning

Close-up magi - Underholdning

Unerholdning til fest med close-up tryllekunstner. Specielt runde fødseldage som 60-års fødselsdag får stor glæde af denne form for underholdning.
Professionel tryllekunstner forbløffer og fornøjer det voksne publikum.
6
3,8
 Stem
Creativemagic.dk

Creativemagic.dk

Professionel magisk underholdning for børn og voksne med tryllekunstner Ole Larsen fra Randers. En unik oplevelse og et samtaleemne. Optræder både i Jylland, på Fyn og Sjælland.

Underholdning der tar kegler til alle former for fest, f.eks. fødselsdag, bryllup, konfirmation, julefrokost, åbent hus arrangement, jubilæum m.v..
0
0,0
 Stem
kenneth baun

kenneth baun

Trylle, trylle, trylleri – Peter Pan og magi. Børnefest og børnesjov – glæd dig til et trylleshow.Har du lyst til eventyr og spænding? Så kan du tage med Peter Pan på tur.

Lad ham tage dig med rundt på Ønskeøen, hvor alt kan ske. Lad ham vise dig trylleri og magi. Lad ham lære dig at grine og lave ballondyr. Sammen kan I lave en børnefest fyldt med børnesjov. Kun fantasien sætter grænsen.
2
4,5
 Stem
Magiforalle.dk

Magiforalle.dk

Tryllekunstneren Adam Aldridge er både en dygtig close up tryllekunstner og scene tryllekunstner. Oplev trylleriet lige foran dine egne øjne.

Publikum er lige så overrasket over trylleriet som af hvor meget de morer sig..
6
3,7
 Stem
magiske michael

magiske michael

magi og trylleri til enhver lejlighed. Kombinere et trylleshow med ballonshow og ballondyr, hvor alle interesserede får et ballondyr med hjem som minde.
10
4,2
 Stem
Peter Pan

Peter Pan

Børneunderholdning med Peter Pan samt trylleri med Tryllekunstner Kenneth Baun børneshow juleunderholdning.
Ønsker i en anderledes Underholdning så har Tryllekunstner Kenneth Baun et forslag til Deres arrangement..
5
4,0
 Stem
Tryllekunstner - trylleshow.dk

Tryllekunstner - trylleshow.dk

Steen Bork Christensen den jyske tryllekunstner som med overbevisende og imponerende trylleri giver publikum en unik og enestående aften.

Steen tryller til fester og lign. arrangementer på både scene og blandt publikum.

Denne type festunderholdning er et spændende alternativ til almindelig fest-underholdning, da artist og tilskuer oplever en mere intim sammensmeltning..
5
4,4
 Stem
Tryllekunstner Robert Mark

Tryllekunstner Robert Mark

Tryllekunstner Robert Mark Sjov underholdning for store og små Robert har tryllet i 14 år så du ved du får en erfaren tryllekunstner.

Når du vælger en tryllekunstner til at leverer underholdning til din fest er du sikker på 2 ting dine gæster husker festen som noget sjov (det var dengang ham tryllekunstneren kom og lavede sit show)
Den anden ting du er sikker på er at stemningen bliver løftet så der grines mere den af.
6
3,7
 Stem
Tryllekunstneren Kim sa la Bim!

Tryllekunstneren Kim sa la Bim!

Tryllekunstneren Kim sa la Bim leverer magisk underholdning til firmafester og private fester. F.eks. julefrokost, fødselsdage og konfirmationer.
Det er morsomt trylleri baseret på fingerfærdighed, for både børn og voksne..
9
3,9
 Stem
Trylleri.dk

Trylleri.dk

Trylleri.dk - Danmarks største katalog på nettet - når det drejer sig om booking af tryllekunstnere til såvel børne- som voksenarrangementer.
Vi har her samlet et udpluk af landets bedste tryllekunstnere. Brug trylleri, som et festligt indslag ved firmafesten, konferencen etc. eller i kombination med andre former for underholdning.
Trylleri er også et populært indslag i forbindelse med diverse børnearrangmenter. Hvad enten det drejer sig.
15
3,5
 Stem
Tryllesjov.dk

Tryllesjov.dk

Tryllekunstner fra Skagen Søren Sømand har egentlig aldrig haft en ærlig hyre til søs. Sandheden er, at han ikke kan gå forbi et glas vand, eller se et stykke bølgepap uden at blive søsyg. Alligevel fortæller og tryller han vidt og bredt om livet på de syv have..
9
4,1
 Stem
Trylogspas.dk

Trylogspas.dk

Gadefest, børneunderholdning, fødselsdage og andre alle andre festlige arrangementer.
TrylogSpas.dk præsenterer to af Danmarks bedste, sjoveste og billigste børneunderholdere: Magiske Bobo og Mr. B.Allon.
Vi tilbyder sjov underholdning til et hvert arrangement, intet sted er for stort og intet for småt. Kig rundt og læs mere om hvad Tryl og Spas kan tilbyde..