tilmeld link

Underholdning -» Rollespil

Hvis du er drevet af interaktiv underholdning i virkeligheden, vil du interessere dig for rollespil. Rollespil spilles ofte i klubber og tager ofte udgangspunkt i et helt særligt magisk univers. Find din indre ridder, dværg eller trold i et rollespil
1
4,0
 Stem
Fanatic - Live rollespilsudstyr

Fanatic - Live rollespilsudstyr

Fanatic startede op helt tilbage i 1999 på Østerbro hvor det gamle makkerskab mellem Jonas Færing & Rasmus Nielsen-Elkjær så sit spæde lys.
Dengang var det primært Games Workshops produkter og hjemmelavet terræn som stod på menukortet i butikken og folk kom langvejs fra, for at se de fede figurer og det medrivende terræn og den historie det fortalte.I Juni 2004 åbnede butikken i Roskilde på Allehelgensgade 15 og der skulle ikke gå mange år før at den fik vokseværk og skiftede lokaler til ad.
6
3,5
 Stem
Landsforeningen for Levende Rollespil LLR

Landsforeningen for Levende Rollespil LLR

LLR's vision er, at vi rollespillere i Danmark i fællesskab kan opbygge en landsforening, der kan hjælpe alle, som interesserer sig for levende rollespil. LLR blev stiftet i oktober 2003, og er således en meget ung forening, som stadig er ved at finde sit ståsted. Foreningens formål er:
a) at øge kendskabet til levende rollespil i Danmark
b) at varetage medlemmernes interesser gennem bl.a. rådgivning og kurser, samt at påvirke lovgivning og.
6
4,3
 Stem
Magictraders - frind priser på magic the gathering kort

Magictraders - frind priser på magic the gathering kort

Skal du sælge eller købe magickort, så kig forbi magictraders.dk.
Har kan du nemt finde priser fra mange forskellige sites på en gang, og finde priser på en liste af kort. Priserne opdateres 3-4 gange om ugen.
38
3,8
 Stem
Nieros - Rollespilsklub

Nieros - Rollespilsklub

Hjemmesiden for Rollespilsklubben Nieros i Pandrup anlæg.
Vi sælger også kvalitets Rollesspilsvåben i latex og andet spændende Rollespilsudstyr.
På hjemmesiden finder du også vores aktivitets kalender..
12
4,0
 Stem
Rollespil.com

Rollespil.com

Prøv rollespil til jeres næste børnefødselsdag eller polterabend. Vi arrangerer flere former for rollespil til flere forskellige prislejer.
Rollespils-arrangementer og underholdning både til børnefødselsdage, polterabends og nu også til institutioner, såsom SFO'er, skoler, biblioteker, højskoler og kirker..