tilmeld link

Underholdning -» Opvisning & Show

Der er masser af artister og scenekunstnere, som tilbyder underholdende opvisninger eller egentlig shows. Find mavedansere , stand-up’ere, musikere, tryllekunstnere og andre, som er klar til at lave opvisning og show for dig
6
3,3
 Stem
Connie Hansen - Professionel Mavedans

Connie Hansen - Professionel Mavedans

Prøv professionel mavedans til dit næste arrangement. Uanset om det er fødselsdag, polterabend, firmafest, jubilæum, pigeaften osv. er mavedans altid et festligt indslag.

Jeg kommer og danser med hovedpersonen i centrum, det giver altid gode billeder og en uforglemmelig aften..
5
2,8
 Stem
De Glade Artister

De Glade Artister

Vi tilbyder flere forskellige glade forestillinger inden for klovne/artisteri/gøgl/cirkus-genren. Vi har også stor erfaring i at undervise og instruere i mange forskellige cirkusdiscipliner og gøglertricks.
De Glade Artister består af Maj-Britt Lindequist og Uffe Dittmer. Vi er trænere i Beder BørneCirkus..
82
4,0
 Stem
Gang i festen

Gang i festen

Med mere end 150 shows årligt turnerer Peter Møller Hansen landet tyndt og underholder til forskellige arrangementer såsom firmafester, messer, jubilæum, fødselsdage, konfirmationer, børnehaver, gågader etc..
3
4,0
 Stem
Holiday on ice

Holiday on ice

Skøjteshow med skøjteløb af absolut verdensklasse.

Oplev det årligt tilbagevendende skøjtearrangement i MCH Messecenter Herning med flotte kostumer, imponerende kulisser, overraskende lyseffekter, medrivende musik og akrobatik der samler skøjtestjerner fra 14 forskellige lande i et forrygende ishow.
Læs mere og køb din billet på websiden..
4
3,5
 Stem
Lone Lunde Andersen

Lone Lunde Andersen

Skal du holde fest - spille teater eller lave film? Har du brug for underholdning eller undervisning? Mangler du en skuespiller med mange ansigter, så mød f.eks. Helge Lorentzen der bl.a. laver rollatorshow, eller hans søster Edith der spiller på skeer.
Mulighederne er mange, og har du specielle ønsker, så kontakt mig..
2
4,5
 Stem
Lone Wolf Creations

Lone Wolf Creations

Ansigtsmaling, bodypaint, midlertidige tatoveringer, effekt sminke, almindelig makeup og diverse andre former for afvaskelig kropsudsmyning.
Noget til enhver lejlighed fra firmafesten til børnefødselsdagen.
Også velegnet til events og reklame..
4
3,0
 Stem
Magicshow.dk

Magicshow.dk

Kundemagnet på messen. Magiske demoer af dine produkter.
Det perfekte show til firmaer perivate. Mønter kommer tilsyne, kort skifter farve lige foran jeres øjne. Ballonworkshop til børnefødselsdage, alle børnene lære at lave ballondyr..
7
3,1
 Stem
Mestersangerne

Mestersangerne

Mestersangerne underholder til private fester, bryllupper og receptioner med morsom og indtagende sang fortrinsvis hentet fra Italien. Letter opera og neapolitanske sange.
Gruppen bestar af 3 sangere og en pianist. Den har nu eksisteret i 7 år og er kendt for intelligent underholdning til enhver lejlighed. Vi laver også gerne en kirkekoncert.
Der bliver sunget mest kærlighedssange til damerne, men også til de herrer. Repertoiret findes på hjemmesiden..
1
4,0
 Stem
Michael Frederiksen * Magisk Entertainer

Michael Frederiksen * Magisk Entertainer

Michael Frederiksen, magisk entertainer, underholder med fingerfærdighedstricks. Publikum inddrages på scenen og det gælder om at holde på tegnebogen og gebisset.
12
4,3
 Stem
Multicirkus.dk

Multicirkus.dk

Multicirkus er et alternativ booking selskab skabt i året 2001 og siden har tået for utallige shows, workshops og events verden rundt.
Har underholdt alle fra de kongelige til børnehave børn På hjemmesiden kan du møde nogle af vores artister
Varme anbefalinger fra Pusher 3, Tivioli, Fisketorvet, Danske Film Institut, AFUK.dk, GHOST.dk og meget mere til.
2
2,5
 Stem
Ryomgård- og Pindstrups Egnsspil

Ryomgård- og Pindstrups Egnsspil

Ryomgård og Pindstrup Egnsspils hjemmeside. Med nyttige informationer om arrangementer, forestillinger og nyt i foreningen.
Info om børneteater, revy, dilletant samt alm. oplysninger om foreningen i almindelighed.
0
0,0
 Stem
Stand-up,  underholdning

Stand-up, underholdning

Dan Andersen leverer underholdning med stand-up show og musik i verdensklasse!.
7
2,7
 Stem
Sækkepibe og Stand-up

Sækkepibe og Stand-up

Claus Reiss underholder både med sækkepibe og stand-up komik. Du kan hyre hvert show til fødselsdagen, brylluppet, firmafesten osv. Hans speciale er at kombinere stand-up og sækkepibe til et meget originalt og humoristisk show. Det er han den eneste i Danmark der gør..
4
4,5
 Stem
Texas Jacks wild west show

Texas Jacks wild west show

Set på TV i DR1 Sommersummarum Et show med humor, knald og vilde numre, Oplev danmarks hurtigste revolvermand, Vilde pisk og lasso numre, stunts, trylleri, ballondyr, Sjov og vild cowboy underholdning for børn og voksne i alle aldre..
2
4,0
 Stem
Thomas Roos - Dukkefører

Thomas Roos - Dukkefører

Thomas Roos - Dukkefører.Mit navn er Thomas, jeg er professionel dukkefører og har blandt andet arbejdet på Elmo fra Sesamgade på TV 2 og Radio Karen på TV 2 Zulu.Udover at arbejde som dukkefører producerer jeg også selv dukker.
3
2,7
 Stem
Topunderholdning.dk

Topunderholdning.dk

En verden i underholdning. Booking af musik, komikere, shows, foredragsholdere, sanggrupper, stand-up komikere, trylleri, legeaktiviteter, koncertnavne, kopibands, 60'er bands, jazz og børneunderholdning..
2
4,0
 Stem
Trylle Bien

Trylle Bien

Jeg hedder Michael og har i flere år underholdt både børn og voksne til diverse arrangementer.
Et trylleshow med Trylle Bien er godt til - Fødselsdagen - Familiefesten - Firmafesten - Fastelavn - eller et andet arrangemnet Så kontakt mig for at få et uforpligende tilbud..