tilmeld link

Underholdning -» Magi & Trylleri

Trylleri.dk

Trylleri.dk - Danmarks største katalog på nettet - når det drejer sig om booking af tryllekunstnere til såvel børne- som voksenarrangementer.
Vi har her samlet et udpluk af landets bedste tryllekunstnere. Brug trylleri, som et festligt indslag ved firmafesten, konferencen etc. eller i kombination med andre former for underholdning.
Trylleri er også et populært indslag i forbindelse med diverse børnearrangmenter. Hvad enten det drejer sig om børnetrylleri, voksentrylleri, Stand-Up Magi, Close-Up, eller størrer Magic-show, så kan vi altid hjælpe Dig med forslag, ideer, honorar etc.
Ring til trylleri.dk tlf. 7026 0100 for yderligere information og booking få direkte besked på ledige vi har kalenderen klar på bl.a. Mystiske Mr. Mox, Nicklas Berg - Magic, René Jensen, Jesper Amstrup m.fl.


Søgeord: trylleri, Børneunderholdning, Trylleshow, Close-Up Magi, Stand-up Magi
Tilføjet d.
Kategori: Underholdning » Magi & Trylleri
Vurderet: Trylleri.dk
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 3,9 ud af 5 - baseret på 9 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

9
3,9
Stemmer:Trylleri.dk Link er blevet vurderet 3,9 stjerner
 Stem på dette link
Del & gem denne side:

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Trylleri.dk
Dit Navn:
Validering: 7 + 6 =
Kommentar:Relaterede links:

Tryllekunstner - trylleshow.dk


Steen Bork Christensen den jyske tryllekunstner som med overbevisende og imponerende trylleri giver publikum en unik og enestående aften.

Steen tr

Close-up magi - Underholdning


Unerholdning til fest med close-up tryllekunstner. Specielt runde fødseldage som 60-års fødselsdag får stor glæde af denne form

Tryllekunstner Robert Mark


Tryllekunstner Robert Mark Sjov underholdning for store og små Robert har tryllet i 14 år så du ved du får en erfaren tryllekunstner.