tilmeld link

Underholdning -» Mobil

RealApps.dk

RealApps.dk er en dansk portal, hvor besøgende kan finde anmeldelser af apps til smartphones, mobiltelefoner og tablet computere. Alle apps er anmeldt på dansk og kan downloades direkte til brugerens smartphone. Der findes et utal af apps til forskellige mobile enheder og derfor er RealApps.dk opdelt efter styresystemer. Det betyder, at brugeren kan vælge det styresystem som passer til hans/hendes smartphone og derefter kun blive præsenteret de de relevante apps. På nuværende tidspunkt beskæftiger RealApps.dk sig med de fem store mobile styresystemer, nemlig Apple iOS, Android, Windows Mobile, BlackBerryOS og JavaOS. Besøgende kan også læse nyheder om de seneste trends indenfor apps, smartphones, tablet computere og relateret indhold. RealApps.dk sørger løbende for at skrive guider til forskellige områder, bla. hvordan man som brugere kan få mere ud af sin smartphone. Er du udvikler af apps til mobile enheder, så kan du sende din app til RealApps.dk og vi vil med glæde anmelde og liste den på siden, gratis!

Søgeord: apps, smartphone, tablet, apple, windows, android, blackberry, java, mobiltelefon
Tilføjet d.
Kategori: Underholdning » Mobil
Vurderet: RealApps.dk
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,0 ud af 5 - baseret på 1 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

1
4,0
Stemmer:RealApps.dk Link er blevet vurderet 4,0 stjerner
 Stem på dette link
Del & gem denne side:

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: RealApps.dk
Dit Navn:
Validering: 3 + 8 =
Kommentar:Relaterede links:

Kodyl.dk


Her kan du skrive en hilsen til fx. trafikanter ved at sende en SMS til fx. nummerpladen på bilen, som vedkommende kører i.
Du kan også o

Find informationer om billige mobiltelefoner på Gitis.dk


Har du mange spørgsmål til mobiltelefoner, og vil du gerne finde svar på dem online? Gitis.dk er en dansk hjemmeside som der skriver om mobil

Hotmobil.dk - GRATIS mobillir


Hent animationer, farvebilleder, ringetoner, farvebilleder, og blankt operatørlogo direkte fra mobilen. Dolph