tilmeld link

Underholdning -» Musik

Musik til fest af hyggepianist Martin Brehm. Den stilfulde og afstemte underholdning til fest.

Martin Brehm Christensen er en musiker, der har erfaring indenfor al slags festmusik, om der så er tale om musik til bryllup, musik til fest, dinnermusik, musik til julefrokosten.

Pianisten Martin Brehm Christensen har spillet klaver siden han var barn og den levende musik er hans kendetegn og hvad, der udmærker ham som hyggepianist. Han er en dygtig akkompagnetør og giver den bedste støtte til festsange såsom konfirmationssange, fødselsdagssange, sange til bryllup, sange til fødselsdag eller akkompagnement til traditionelle danske sange og fællessang. Martin spiller også i live partyband ved navn KNAP – se www.knapweb.dk – som har leveret fest underholdning og spillet sammen siden 2003. KNAP leverer musik til fest, musik til bryllup, kobberbryllup eller sølvbryllup. Som et erfarent liveband kan KNAP underholde med live festmusik i genre fra popmusik, rockmusik, festmusik, bryllupsmusik.

Således kan den samlede underholdning til fest klares. Martin klarer opgaven som hyggepianist under middagen og skal du også bruge et band til fest eller et band til bryllup er livebandet KNAP er rigtigt godt bud på fem musiker til festen, som lever underholdning til fest af den mest svingende dansevenlige karakter.


Søgeord: Festmusik, musik til fest, hyggepianist, pianist til bryllup, levende musik til fest, underholdning.
Tilføjet d.
Kategori: Underholdning » Musik
Vurderet: Musik til fest af hyggepianist Martin Brehm. Den stilfulde og afstemte underholdning til fest.
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,0 ud af 5 - baseret på 1 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

1
4,0
Stemmer:Musik til fest af hyggepianist Martin Brehm. Den stilfulde og afstemte underholdning til fest. Link er blevet vurderet 4,0 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Musik til fest af hyggepianist Martin Brehm. Den stilfulde og afstemte underholdning til fest.
Dit Navn:
Validering: 10 + 9 =
Kommentar:Relaterede links:

Musik til din fest


Her kan du finde musik til din fest. Live saxofon og klaver skaber den gode stemning og leveres til en god pris.
Romantisk musik til dit bryllup eller bare

Zididada


Dansk band med altid glad musik. Findes såvel på de små intime steder som store koncertsteder og festivaller. Zididada er ikke et ord der findes på noget sprog,

Partydance.dk


Det er et mobildiskotek i Viborg, har et kanon lys opsætning, med røg og nu osse med skum. Spiller at slags musik.
Vi spiller til alle fester l